Spojnica šine SPK

5.92KM Cijena sa PDV-om

+
 • Spojnica šine SPK

  5.92KM Cijena sa PDV-om

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   Spojnica šine SPK

   5.92KM Cijena sa PDV-om

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   Spojnica šine SPK, obično korištena u kontekstu solarnih fotonaponskih (PV) sustava, koristi se za povezivanje i spajanje aluminijskih montažnih šina koje se koriste za postavljanje solarnih panela na krov ili druge površine. Evo kako se koristi i za što služi:

   • Spajanje montažnih šina: Spojnica šine SPK koristi se za povezivanje dviju aluminijskih montažnih šina u solarnom sustavu. Montažne šine služe kao okvir za postavljanje solarnih panela i osiguravaju njihovu stabilnost na krovu.
   • Fleksibilnost u dizajnu: Pomaže u prilagodbi i fleksibilnosti u dizajnu solarnih sustava, omogućavajući postavljanje panela pod različitim kutovima ili razmaknutim razmacima na krovu.
   • Jednostavna montaža: Spojnice šine SPK obično su dizajnirane za jednostavnu montažu i sigurno spajanje šina. To olakšava instalacijski proces i smanjuje potrebu za složenim alatima ili postupcima.
   • Stabilnost i sigurnost: Osigurava stabilnost i sigurnost solarnih panela tako da se paneli čvrsto drže na krovu i izdržavaju vremenske uvjete.
   • Električna veza: Ponekad spojnica šine SPK također može služiti kao put za provođenje električnih kabela i veza između solarnih panela i invertera, čime se olakšava električna povezanost solarnog sustava.

   U suštini, spojnica šine SPK je ključna komponenta u montaži solarnih panela na krovove ili druge površine. Omogućava stabilno i sigurno povezivanje montažnih šina kako bi se postigli optimalni uvjeti za proizvodnju električne energije iz solarnih panela.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “Spojnica šine SPK”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Kategorija
   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije