Balanser LCD za baterije (AGM, LifePo4) 48V

133.20KM Cijena sa PDV-om

+
 • Balanser LCD za baterije (AGM, LifePo4) 48V

  133.20KM Cijena sa PDV-om

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   Balanser LCD za baterije (AGM, LifePo4) 48V

   133.20KM Cijena sa PDV-om

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli
   LionCell Balanser LCD za sve vrste baterija 48V

   Equalizer baterije – Balans baterije – LionCell Equalizer se koristi za baterije koje su spojene u seriju, tako da napon baterije ostaje isti tijekom punjenja ili pražnjenja. Ako je napon baterije spojen u seriju, to će se promijeniti zbog razlika u kemijskom sastavu i temperaturi ćelije. Te razlike će dovesti do neravnoteže baterija, ta neravnoteža će dovesti do niskog punjenja i prekomjernog punjenja baterija, što će dovesti do sulfatizacije i prerane korozije ploča. Razlika napona će se povećavati tijekom vremena i kasnije popuniti. To će dovesti do ranog kvara baterije.

   • Balansiranje baterija: Ovaj uređaj je dizajniran za ravnoteženje napona između ćelija u baterijskom paketu kako bi se osiguralo da sve ćelije rade ravnotežno. To pomaže u produljenju životnog vijeka baterija i osigurava optimalnu učinkovitost.
   • 48V napajanje: Ovaj balanser je posebno dizajniran za baterijske pakete kapaciteta 48 volti (V). To znači da je pogodan za upotrebu u sustavima koji koriste baterije s ukupnim naponom od 48V.
   • LCD zaslon: Uređaj je opremljen LCD zaslonom koji omogućava korisnicima da prate stanje baterija, uključujući napon, struju i stanje balansiranja ćelija.
   • Zaštita baterija: LionCell Balanser LCD može pružiti zaštitu za baterije tako da spriječi prenapunjenje, prekomjerno pražnjenje i nepoželjne uvjete rada koji mogu oštetiti baterije.
   • Automatsko djelovanje: Većina balansera ima automatske funkcije koje nadziru i održavaju ravnotežu ćelija baterije tijekom punjenja i pražnjenja.
   • Upotreba u različitim aplikacijama: Ovaj balanser može se koristiti u različitim aplikacijama koje zahtijevaju 48V baterijske sustave, kao što su sustavi za napajanje električnih vozila, solarne instalacije, skuteri, električni bicikli i mnoge druge.

   LionCell Balanser LCD za sve vrste baterija kapaciteta 48V pruža nadzor i upravljanje baterijskim sustavima, čime se osigurava njihova dugotrajnost i pouzdanost. Ovaj uređaj igra važnu ulogu u održavanju baterija i osigurava sigurnost i učinkovitost njihove upotrebe.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “Balanser LCD za baterije (AGM, LifePo4) 48V”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Kategorija
   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije