Pretvarač Blue Energy WNN 900/12 čisti sinus

152.10KM Cijena sa PDV-om

+
 • Pretvarač Blue Energy WNN 900/12 čisti sinus

  152.10KM Cijena sa PDV-om

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   Pretvarač Blue Energy WNN 900/12 čisti sinus

   152.10KM Cijena sa PDV-om

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   Pretvarač Blue Energy WNN 900/12 čisti sinus je električni uređaj koji ima važnu ulogu u konverziji električne energije.

   • Funkcija pretvarača: Ovaj pretvarač se koristi za pretvaranje istosmjerne (DC) električne energije od 12 volti u čistu sinusnu izmjeničnu (AC) električnu energiju. To omogućava korištenje električnih uređaja i aparata koji zahtijevaju AC napajanje.
   • Čista sinusna izmjena: Osnovna karakteristika ovog pretvarača je generiranje čiste sinusne izmjenične struje. To je važno jer mnogi osjetljivi uređaji, poput računala i medicinske opreme, zahtijevaju čistu sinusnu struju za ispravno funkcioniranje.
   • Snaga: Ovaj model ima kapacitet snage od 900 vati, što određuje koliko uređaja može napajati istovremeno. Ovo je korisno za odabir odgovarajućeg modela prema vašim potrebama.
   • Ulazni napon: Ulazni napon za ovaj pretvarač je 12 volti DC, što znači da se obično koristi s izvorom napajanja od 12 volti, kao što su baterije ili solarni paneli.
   • Izlazni napon: Izlazni napon je čista sinusna izmjenična struja (AC), obično na naponu od 230 volti, što je standardna vrijednost u mnogim kućanstvima.
   • Efikasnost: Moderni pretvarači obično su visoko učinkoviti, što znači da minimiziraju gubitke energije tijekom pretvorbe.

   Pretvarač Blue Energy WNN 900/12 čisti sinus omogućava pretvaranje DC napajanja u čistu sinusnu AC struju, pružajući stabilno i pouzdano napajanje za razne uređaje. Koristi se u mnogim situacijama, uključujući solarnu energiju, kampiranje, brodove i druge primjene gdje je kvalitetno napajanje ključno za ispravno funkcioniranje elektronike i drugih uređaja.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “Pretvarač Blue Energy WNN 900/12 čisti sinus”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije