Pretvarač Blue Energy WNN 1200/12 čisti sinus

352.50KM Cijena sa PDV-om

+
 • Pretvarač Blue Energy WNN 1200/12 čisti sinus

  352.50KM Cijena sa PDV-om

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   Pretvarač Blue Energy WNN 1200/12 čisti sinus

   352.50KM Cijena sa PDV-om

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   Pretvarač Blue Energy WNN 1200/12 je uređaj koji ima ključnu ulogu u konverziji električne energije.

   • Funkcija pretvarača: Pretvarač se koristi za pretvaranje jedne vrste električne energije u drugu. Konkretno, ovaj pretvarač WNN 1200/12 pretvara istosmjernu (DC) električnu energiju napajanja od 12 volti u čistu sinusnu izmjeničnu (AC) električnu energiju.
   • Sinusni izlaz: Ključna karakteristika ovog pretvarača je da generira čistu sinusnu izmjeničnu struju. To je važno jer mnogi uređaji i aparati, poput kućanskih aparata, računara i osjetljive elektronike, zahtijevaju sinusni izlaz kako bi pravilno radili. Ovo osigurava pouzdanu i stabilnu snagu za takve uređaje.
   • Napajanje iz baterija: Pretvarači poput Blue Energy WNN 1200/12 često se koriste u sustavima napajanja koji koriste baterije. To omogućava napajanje uređaja na mjestima gdje nema dostupne mrežne struje, kao što su kampiranje, brodovi ili kamperi.
   • Specifikacije: Ključne specifikacije ovog pretvarača uključuju snagu (1200 vati), napon ulazne baterije (12 volti), napon izlazne sinusne izmjene (varira ovisno o modelu, ali obično je 230 volti AC), efikasnost (često visoka), i sigurnosne značajke poput zaštite od preopterećenja i kratkih spojeva.
   • Sigurnost i zaštita: Ovi pretvarači obično dolaze s nizom sigurnosnih značajki, uključujući zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja i niskog napona. To štiti uređaje i pretvarač od oštećenja.

   U suštini, Blue Energy WNN 1200/12 pretvara istosmjernu energiju iz baterije ili drugog izvora u čistu sinusnu izmjeničnu energiju koja se može koristiti za napajanje različitih uređaja. To je posebno važno u situacijama gdje je stabilno i kvalitetno napajanje od suštinskog značaja za pravilno funkcioniranje elektronike i drugih uređaja.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “Pretvarač Blue Energy WNN 1200/12 čisti sinus”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije