On-grid (mrežna) solarna elektrana 10 kW – trofazna

10,800.00KM Cijena sa PDV-om

Garancija 12 godina!

+
 • On-grid (mrežna) solarna elektrana 10 kW - trofazna

  10,800.00KM Cijena sa PDV-om

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   On-grid (mrežna) solarna elektrana 10 kW - trofazna

   10,800.00KM Cijena sa PDV-om

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   On-grid solarne elektrane, također poznate kao grid-tied solarne elektrane, su instalacije koje su povezane s električnom mrežom. Evo nekoliko prednosti on-grid solarne elektrane:

   1. Smanjenje računa za struju: On-grid solarne elektrane generiraju električnu energiju koja se može koristiti za pokrivanje potreba kuće ili poslovnog prostora. Višak proizvedene energije može se prodati električnoj mreži, čime se smanjuje račun za struju.
   2. Incentivi i poticaji: Mnoge zemlje i regije nude različite poticaje, subvencije i porezne olakšice za instalaciju solarnih panela. To može značajno smanjiti početne troškove investicije.
   3. Održivost i ekološki aspekti: Korištenje solarnih elektrana pomaže u smanjenju emisija stakleničkih plinova i doprinosi održivijem načinu proizvodnje električne energije. Solarna energija je čista i obnovljiva, smanjujući ovisnost o fosilnim gorivima.
   4. Jednostavna integracija s električnom mrežom: On-grid sustavi su jednostavni za integraciju s postojećom električnom mrežom. Ova vrsta povezanosti omogućuje optimalno korištenje energije bez potrebe za skladištenjem viška energije.
   5. Neto mjerenje (Net Metering): Mnoge regije prakticiraju sustav neto mjerenja, gdje vlasnici solarnih panela dobivaju kredit za višak proizvedene električne energije koji se vraća u električnu mrežu. Ovi krediti mogu se koristiti kada solarna elektrana ne proizvodi dovoljno energije, kao što je noću ili za vrijeme oblačnog vremena.
   6. Niska održavanja: Solarni paneli imaju malo pokretnih dijelova, što znači da zahtijevaju minimalno održavanje. Redovito čišćenje i praćenje performansi obično su dovoljni kako bi se osiguralo dugotrajno i učinkovito funkcioniranje.
   7. Povećanje vrijednosti nekretnine: Dodavanje solarnih panela može povećati vrijednost nekretnine, što je posebno privlačno za kupce koji su svjesni ekoloških i energetski učinkovitih rješenja.
   8. Društveni i marketinški benefiti: Korištenje solarnih panela može poboljšati imidž tvrtke ili pojedinca, pridonoseći pozitivnom društvenom utjecaju i marketinškim prednostima. To može biti posebno važno u poduzećima koja stavljaju naglasak na održivost.

    

   On-grid elektrana 10 kW uključuje:

   1. Fuji Solar SUN-10K mrežni trofazni pretvarač
   2. Solarni modul Sunergy 550W (18 komada)
   3. Konstrukciju za crijep za 18 solarnih modula
   4. Kablove i konektore

    

   Sve što Vam je potrebno za potpunu neovisnost!

   Svaka ponuda se može prilagoditi specifičnim uvjetima krova kupca, za izmjenu ponude obratite nam se putem kontakt forme.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “On-grid (mrežna) solarna elektrana 10 kW – trofazna”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije