Nosač panela SL-AFK60/AFK-AN30 max. 30 stupnjeva ECO

86.84KM Cijena sa PDV-om

+
 • Nosač panela SL-AFK60/AFK-AN30 max. 30 stupnjeva ECO

  86.84KM Cijena sa PDV-om

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   Nosač panela SL-AFK60/AFK-AN30 max. 30 stupnjeva ECO

   86.84KM Cijena sa PDV-om

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   Nosač panela SL-AFK60/AFK-AN30 (max. 30 stupnjeva ECO) je komponenta koja se koristi za montažu solarnih panela na krov ili neku drugu površinu. Evo kako se koristi i za što služi:

   • Montaža solarnih panela: Nosač panela SL-AFK60/AFK-AN30 koristi se za postavljanje solarnih panela na odabranoj lokaciji kako bi se prikupila sunčeva svjetlost i proizvela električna energija.
   • Prilagodljivost nagiba: Ovaj nosač ima mogućnost prilagodbe nagiba panela. Max. 30 stupnjeva ECO sugerira da se paneli mogu postaviti pod kutem od najviše 30 stupnjeva u odnosu na horizontalnu površinu. Prilagodba nagiba omogućuje bolju izloženost suncu i maksimalno prikupljanje sunčeve energije.
   • Ekološki učinak: “ECO” u nazivu može ukazivati na to da ovaj nosač panela ima ekološke prednosti u smislu energetske učinkovitosti i smanjenja ekološkog otiska.
   • Stabilnost i sigurnost: Ovaj nosač panela osigurava stabilno i sigurno postavljanje solarnih panela kako bi izdržali vremenske uvjete i vjetar te izbjegli oštećenja.
   • Povećava učinkovitost solarnih sustava: Korištenje odgovarajućih nosača omogućuje solarnim panelima da budu postavljeni pod optimalnim kutem za maksimalno prikupljanje sunčeve energije. To rezultira većom učinkovitošću solarnog sustava i većim proizvodnjom električne energije.

   U suštini, nosač panela SL-AFK60/AFK-AN30 je ključna komponenta u postavljanju solarnih panela na krov ili drugu površinu, a nudi prilagodljivost za postizanje najboljeg izlaska iz solarnih panela kako bi se maksimizirala proizvodnja električne energije iz obnovljivog izvora energije – sunca.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “Nosač panela SL-AFK60/AFK-AN30 max. 30 stupnjeva ECO”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije