Konektor MC4 T (branch plug) sa 30cm kabla

 • Držać mjesta

  Konektor MC4 T (branch plug) sa 30cm kabla

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje
   Držać mjesta

   Konektor MC4 T (branch plug) sa 30cm kabla

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   Konektor MC4 T (branch plug) sa 30 cm kabela

   Električni spojni element koji se često koristi u solarnim električnim sustavima. Evo nekoliko ključnih karakteristika i značajki ovog konektora:

   • Tip konektora: MC4 konektori su standardni spojevi koji se koriste u solarnim električnim sustavima. Konektor MC4 T je posebna vrsta koja omogućuje razgranavanje električne veze.
   • Brzi spoj: MC4 konektori omogućuju brzi i siguran spoj solarnih panela, baterija i drugih komponenti. To je važno za jednostavnu instalaciju i održavanje solarnog sustava.
   • MC4 T grana: Konektor MC4 T ima oblik slova “T” i koristi se za razgranavanje električne veze. To znači da možete spojiti više solarnih panela ili komponenata na jedan glavni vod.
   • Duljina kabla: Kabel koji dolazi s MC4 T konektorom obično ima duljinu od 30 cm. Duljina kabla vam omogućuje fleksibilnost pri postavljanju solarnog sustava i povezivanju komponenata.
   • Odgovarajuća zaštita od elemenata: MC4 konektori su često izrađeni od materijala koji su otporni na vremenske uvjete, što ih čini prikladnima za vanjsku uporabu u solarnim sustavima.
   • Standardizirani i kompatibilni: MC4 konektori su standardizirani u industriji solarnih električnih sustava, što znači da su kompatibilni s većinom solarnih panela, kablova i drugih komponenata.

   MC4 konektori su vrlo važni u solarnim sustavima jer omogućuju siguran i pouzdan prijenos električne energije između različitih komponenata. Kada koristite konektor MC4 T sa 30 cm kabela, možete jednostavno povezivati solarni sustav i prilagoditi ga svojim potrebama.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “Konektor MC4 T (branch plug) sa 30cm kabla”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Kategorija
   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije