FUJI Auto punjač 7kW

979.11KM Cijena sa PDV-om

+
 • FUJI Auto punjač 7kW

  979.11KM Cijena sa PDV-om

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   FUJI Auto punjač 7kW

   979.11KM Cijena sa PDV-om

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   Auto punjač od 7 kW (kilovata) služi za punjenje električnih vozila, kao što su električni automobili ili hibridni automobili. Evo nekoliko ključnih funkcija i svrha ovog auto punjača:

   • Brzo punjenje: Auto punjač od 7 kW pruža relativno brzo punjenje električnih vozila, što znači da možete napuniti bateriju znatno brže nego s običnom kućnom utičnicom.
   • Kućna instalacija: Ovaj punjač obično se instalira kod kuće ili na radnom mjestu i koristi se za svakodnevno punjenje električnih vozila.
   • Veća snaga: Sa snagom od 7 kW, ovaj punjač može pružiti više energije vozilu u isto vreme, smanjujući vrijeme potrebno za punjenje.
   • Kompatibilnost: Auto punjač od 7 kW obično je kompatibilan s različitim modelima električnih vozila, jer se većina električnih vozila može puniti putem standardnog priključka.
   • Pristojan domet po punjenju: Ovaj punjač može brzo dopuniti bateriju i pružiti vozilu dovoljno energije za duže vožnje, čineći ga pogodnim za putovanja.
   • Podešavanje i nadzor: Mnogi punjači od 7 kW imaju opcije za praćenje i kontrolu punjenja putem pametnih uređaja, što omogućava korisnicima da prilagode punjenje svojim potrebama.

   Ovaj auto punjač od 7 kW omogućava praktično i efikasno punjenje električnih vozila, čineći ih još privlačnijim za vlasnike električnih automobila.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “FUJI Auto punjač 7kW”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Kategorija
   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije