FUJI Auto punjač 22kW

 • FUJI Auto punjač 22kW

  Zahtijev za Poziv


  •  Postavi pitanje

   FUJI Auto punjač 22kW

   Postavi pitanje

   Compare
     Podijeli

   Auto punjač od 22 kW, poput FUJI Auto punjača, pruža naprednije mogućnosti punjenja za električna vozila. Evo ključnih informacija o njegovim specifikacijama i tehnologiji:

   Specifikacije:

   • Snaga od 22 kW: AAuto punjač od 22 kW pruža izuzetno brzo punjenje električnih vozila, što je posebno korisno za vozila s velikim kapacitetom baterije.
   • Trofazni sustav: Obično se koristi trofazni sustav kako bi se postigla veća snaga punjenja, te ravnomjerno raspoređivanje energije tijekom punjenja, smanjujući opterećenje na električnoj mreži.
   • Tipična struja: Ovaj punjač koristi struju od otprilike 32 A po fazi pri punjenju vozila.
   • Različiti priključci: Može se opremiti različitim priključcima kako bi odgovarao različitim modelima električnih vozila i njihovim potrebama.
   • Podešavanje snage: Neke verzije punjača omogućuju korisnicima da prilagode snagu punjenja ovisno o vozilu i dostupnoj infrastrukturi.
   • Napredni komunikacijski sustavi: Ovi punjači često dolaze s naprednim komunikacijskim sustavima koji omogućuju daljinski nadzor, upravljanje i praćenje punjenja.
   • Pametno punjenje: Neki modeli omogućuju pametno punjenje, što znači da mogu optimizirati punjenje prema vremenskim uvjetima, cijenama električne energije i drugim faktorima kako bi korisnicima pomogli uštedjeti na troškovima.

   Auto punjač od 22 kW pruža brže i moćnije punjenje od standardnih punjača, čineći ga idealnim za komercijalne lokacije, benzinske stanice, i mjesta gdje je brzo punjenje od ključne važnosti. Također pomaže u smanjenju vremena potrebnog za dopunu električnog vozila, poboljšavajući praktičnost i upotrebljivost električnih vozila.

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “FUJI Auto punjač 22kW”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Write a review

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Kategorija
   Close Moja korpa
   Close Nedavno pogledano
   Close
   Uporedi proizvode (0 Proizvoda)
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Compare Product
   Close
   Kategorije